WEDDING FREDSHÖG

Square

Dream team bröllop med en jordnära bohemisk känsla. Välkommen till Allans och Jennifers drömbröllop. / Dream team wedding with a down to earth bohemian vibe. Welcome to the dream wedding of Allan and Jennifer.

dreamteam,squad,bröllop

Ett bröllop helt i deras stil, där det bohemiska gärna fick ta stor plats. Jennifer beskriver sig själv som en perfektionist som inte gillar perfektionism vilket även är en bra beskrivning på hur deras bröllop blev. Med grymt mycket planering plus stor hjälp av kreativa och engagerade vänner och familj föll alla bitar på plats. Typ bokstavligen alla bitar. Såsom hår, smink, inredning av fest-ladan (där Fredshög hjälpte till), blommor, sång, tårta, snittar etc. Jennifers klänning var ett budgetalternativ då brudparet ville lägga mer fokus och pengar på smyckena då dessa garanterat kommer att användas även efter bröllopet. Örhängena designades också av en vän till brudparet. Så hela bröllopet blev inte bara ett DIY utan ett DIYWF (Do It Yourself With Friends). Även om jag inte dokumenterade hela dagen så är det viktigaste redan där. – Lyckan hos Jennifer och Allan när de äntligen fick uppleva det de längtat efter. The real deal, helt enkelt. Tack Jennifer och Allan för att ni delade med er av det. Något jag alltid kommer att minnas. ♥

A wedding totally in their style with a bohemian vibe. Jennifer describes herself as a perfectionist who doesn’t like perfectionism which also is a great description of how their wedding turned out. With tons of planning and the great help of creative and committed friends and family, all pieces fell into place. Literally like all pieces. Such as hair, makeup, decoration of the venue barn (with help form Fredshög), flowers, song, cake, cuts etc. Jennifer’s dress was a budget alternative since the wedding couple wanted to put more focus and money on the jewelry as it’s something that they’ll continue using after the wedding. The earrings were also designed by a friend of theirs. So the whole wedding turned out to be not just a DIY but a DIYWF (Do It Yourself With Friends). Even though I wasn’t documenting the whole day the most important thing is already there. – The happiness of Jennifer and Allan when they finally got to experience what they have longed for. The real deal. Thank you Jennifer and Allan for sharing it. Something I will always remember. ♥

fredshög,himmel,skånefredshög,sommarfredshög,bröllopstall,fredshögfredshög,brudslöja,fredshög

“En väns gamla slöja förnyades med en spetskant.” / “A friend’s old veil was renewed with some lace.”

firstlook,brud,ladafirst,look,brudgumfirst,look,nervösfirst,lookfirstlookfredshög,first,lookfredshög,lada,kyssbröllop,glädje,ladainsta,moment,fredshögbröllopsfotograf,fredshögvänner,fredshögcandid,fotografering,fredshöggirl,squadboys,squadwindy,vind,bröllopsfotograf,skånebröllop,vänner,sommar,fredshögfredshög,bröllopsfotografbröllopsfotograf,glumslövs,backarglumslöv,bröllopbröllopsfotografglumslöv,brudpar,bröllopbrudgum,glumslövs,backarglumslövsbackar glumslövs,backar,sommarbrud,glumslövglumslövs,backarhärslöv,kyrka,bröllophärslöv,kyrka,bröllopsfotografpräst,härslöv,kyrkavigsel,härslövs,kyrkavigsel,härslövringar,bröllopsfotograf,härslöv,kyrkakyss,bröllop,härslövhärslöv,kyrka,vigselbrudpar,härslöv,skånekram,bröllophärslöv,kyrkaglädje,bröllopsfotograf